Βιογραφικό

Αρχική / Σχετικά / Βιογραφικό

Είμαι Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με κατευθύνσεις Κοινωνικής – Κλινικής και
Σχολικής – Εξελικτικής. Είμαι ακόμη απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Έχω ολοκληρώσει την τριετή μετεκπαίδευση μου στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική στο Συστημικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης. Έχω, επίσης, εκπαιδευτεί στη Συστημική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Εφήβων, στην Υποστήριξη Παιδιών που βιώνουν απώλεια ή σοβαρή ασθένεια και στη Συστημική θεραπεία συγκεκριμένων διαγνώσεων ψυχοπαθολογίας (ψύχωση, διαταραχές τροφής, κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές κ.λπ. ).

Έχω επιμορφωθεί μέσω σεμιναρίων και εργαστηρίων σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς καθώς και σε ειδικές τεχνικές και μεθόδους που στηρίζουν την θεραπευτική και συμβουλευτική πρακτική μου, όπως: μουσικοκινητική αγωγή, ειδική αγωγή και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, εμψύχωση και θεραπεία μέσω παιχνιδιού και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, φωτοθεραπεία (θεραπευτική χρήση της φωτογραφίας), υποστήριξη στη διακοπή χρήσης ψυχοφαρμάκων, εναλλακτικές θεραπείες κ.ά.

Συνεχίζω βέβαια να μαθαίνω, παρακολουθώντας συνέδρια ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας, συμμετέχοντας σε σεμινάρια, επιθυμώντας να είμαι σε επαφή και συνομιλία με τις εξελίξεις του σήμερα.

Είμαι τακτικό μέλος της Συστημικής Εταιρείας Β. Ελλάδας.

Βιογραφικό